Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ξύλινα σπίτια - Xilokatoikia.gr


Είμαστε μια εισαγωγική εταιρεία με 12ετή πείρα στα ξύλινα σπίτια. Πέρα από τις πολύ καλές τιμές μας, εκείνοι που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή της ξύλινης κατοικίας τους, έχουν εκτιμήσει την υπευθυνότητά μας, το ότι τηρήσαμε στο ακέραιο ό,τι ακριβώς είχε συμφωνηθεί αλλά κυρίως την αγάπη για το αντικείμενό μας.

Ελπίζουμε μια περιήγηση στη σελίδα μας να σας δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σημαίνει ξύλο και ξύλινο σπίτι και να σας προτρέψει να ακολουθήσετε μια διαφορετική από την πεπατημένη οδό του Προκατ ή του κτιστού, για την κατασκευή της κατοικίας σας Είμαστε πεπεισμένοι ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στα γραφεία μας για μια προσωπική επαφή, όπου μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και να διαλέξετε το ξύλινο σπίτι που σας ταιριάζει. Επίσης μπορούμε να επισκεφθούμε μαζί κάποια από τα ξύλινα σπίτια που έχουμε τοποθετήσει.
Σας προσκαλούμε να γίνεται ιδιοκτήτης ενός ξύλινου σπιτιού, επιλέγοντας ένα από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα μας ή σχεδιάζοντας μαζί μας το σπίτι που εσείς θέλετε, πραγματοποιώντας το δικό σας όνειρο.


Γρήγορα, υπεύθυνα, οικονομικά, αλλά κυρίως με πολύ "μεράκι", πραγματοποιούμε την ξύλινη κατοικία των ονείρων σας...

www.xilokatoikia.gr